Scholl Serbia
Kontakt
 
 
 
 

Krema za ispucale pete

Krema za ispucale pete svojim specijalnim aktivnim sastojcima kao što je linolin, vraća koži gipkost i elastičnost. Zahvaljujući visokom prisustvu urea (25%), hidratacija kože je odmah povećana na 3000% i umornim stopalima vraća vitalnost, a uz pomoć specijalne antiseptic formule sprečava infekcije. Rezultati su vidljivi već nakon 7 dana upotrebe.
 
Korak nege Hidratacija
Opis Krema za ispucale pete svojim specijalnim aktivnim sastojcima kao što je linolin, vraća koži gipkost i elastičnost. Zahvaljujući visokom prisustvu urea (25%), hidratacija kože je odmah povećana na 3000% i umornim stopalima vraća vitalnost, a uz pomoć specijalne antiseptic formule sprečava infekcije. Rezultati su vidljivi već nakon 7 dana upotrebe.
Uputstvo NOVO. BRZI REZULTATI. DELUJE ZA 7 DANA. OPORAVLJA GRUBE, SUVE, ISPUCALE PETE. Šolova krema za negu ispucalih peta pokazala se klinički efikasna u poboljšanju i otklanjanju grube, suve i ispucale kože. Posebna formula za negu kože peta. Brzo dejstvo- deluje za 7 dana. Vidljivi rezultati za 3 dana. Uklanja nelagodnost. Sprečava pojavu infekcije. Dermatološki testirana. Bez mirisa. Hipoalergijska. Pogodna za dijabetičare i osetljivu kožu. Upotreba: Naneti dva puta dnevno na čistu, suvu kožu. Kada se koža oporavi, nastaviti sa upotrebom po potrebi da bi se takvo stanje zadržalo.
Upozorenje UPOZORENJE: Samo za spoljašnju upotrebu. Ne nanositi na otvorene posekotine koje krvare ili su inficirane. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati na temperaturi nižoj od 25 stepeni. Ovaj proizvod je pogodan za dijabetičare ili one sa slabom cirkulacijom. Čuvati na temperaturi do 25ºC.
Pakovanje 60 ml
Preporučena cena 609.00
 

Scholl tehnologije

 
bioprint exercise gelactiv biomechanics tehnologije